Aanmelden

Wil je je graag aanmelden voor het Panora Lyceum? Geef dit dan door aan je juf of meester. Je aanmelding zal in de regel verlopen via hen. Woon je ver buiten de regio, neem dan contact op met onze PoVo-coördinator Carla van Eldik. Zij helpt je graag verder!

In het schema hiernaast kun je zien voor welke afdelingen je je kunt aanmelden. Samen met de basisschool kijken we binnen welke afdeling jij het beste kunt starten.

Kennismaken met het Panora Lyceum

Zit jij in groep 8? Dan is het voor jou tijd om te kiezen naar welke middelbare school je straks gaat. Een hele nieuwe wereld, spannend! Om deze keuze zo goed mogelijk te kunnen maken, helpen we je graag op weg.

Deze website geeft veel informatie, bijvoorbeeld over de manier waarop je bij ons leert en de wijze waarop je begeleid wordt. Ontdek meer over het Panora Lyceum in onderstaande video en bekijk onze leerlingengids.