Groep 8

Groep 8

Ontdek het Panora Lyceum!

Binnenkort begint voor jou een nieuw avontuur: de middelbare school. Tijd om de wereld te verkennen, je grenzen te verleggen en nieuwe vrienden te maken!

Om de keuze voor een middelbare school zo goed mogelijk te kunnen maken, helpen we je graag op weg. We nemen je mee op ontdekkingstocht door het Panora!

Op onze website kun je al veel informatie vinden over bijvoorbeeld de manier waarop je bij ons leert en de wijze waarop je begeleid wordt. Ontdek meer over het Panora Lyceum via de animatie hiernaast en bekijk onze leerlingengids.

Spring de wereld in!

Wil je echt goed kennismaken met het Panora Lyceum? Kom dan naar de Panora Experience! Tijdens de Experience proef je de sfeer op onze school, maak je kennis met onze vakexperts en leerlingen en ontdek je wat het Panora te bieden heeft. Benieuwd naar wat je allemaal kunt beleven tijdens de Panora Experience? Lees dan snel verder en meld je aan!

Ontdek Panora Experience

Aanmelden

Wil je je graag aanmelden voor het Panora Lyceum? Geef dit dan door aan je juf of meester. Je aanmelding zal in de regel verlopen via hen. Woon je ver buiten de regio, neem dan contact op met onze PoVo-coördinator Jorike Greven. Zij helpt je graag verder! 

In het schema hiernaast kun je zien voor welke afdelingen je je kunt aanmelden. Samen met de basisschool kijken we binnen welke afdeling jij het beste kunt starten.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op via info@panoralyceum.nl. We helpen je graag verder!