Groep 8

Groep 8

Open dag 2024

Op vrijdagmiddag 26 januari en zaterdag 27 januari staan onze deuren voor jullie open om kennis te maken met Panora Lyceum! Binnenkort komt er meer informatie op deze pagina te staan. Bekijk hieronder alvast de filmpjes om alvast een indruk te krijgen.

 

Ontdek het Panora Lyceum!

Binnenkort begint voor jou een nieuw avontuur: de middelbare school. Tijd om de wereld te verkennen, je grenzen te verleggen en nieuwe vrienden te maken!

Om de keuze voor een middelbare school zo goed mogelijk te kunnen maken, helpen we je graag op weg. We nemen je mee op ontdekkingstocht door het Panora!

Op onze website kun je al veel informatie vinden over bijvoorbeeld de manier waarop je bij ons leert en de wijze waarop je begeleid wordt. Ontdek meer over het Panora Lyceum via de animatie hiernaast en bekijk onze leerlingengids.

Spring de wereld in!

Tijdens de open dagen van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 januari was er de gelegenheid om het Panora Lyceum te beleven.

Om nog even na te kunnen genieten hebben we een mooie aftermovie gemaakt die je thuis kunt bekijken. Ga rustig zitten en enjoy!

Aftermovie

What's Next

Via What’s Next laten we je kennismaken met alle scholen voor voortgezet onderwijs uit de West-Achterhoek. What’s Next is de gezamenlijke presentatie van alle middelbare scholen in de West-Achterhoek voor leerlingen uit groep 8.

Bekijk hier onze What' Next film!

Aanmelden

Wil je je graag aanmelden voor het Panora Lyceum? Geef dit dan door aan je juf of meester. Je aanmelding zal in de regel verlopen via hen. Woon je ver buiten de regio, neem dan contact op met onze PoVo-coördinator Jorike Greven. Zij helpt je graag verder! 

In het schema hiernaast kun je zien voor welke afdelingen je je kunt aanmelden. Samen met de basisschool kijken we binnen welke afdeling jij het beste kunt starten.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op via info@panoralyceum.nl. We helpen je graag verder!