Groep 8

Groep 8

Open dag 2024

Op vrijdagmiddag 26 januari en zaterdag 27 januari staan onze deuren voor jullie open om kennis te maken met Panora Lyceum! Meld je hier aan voor de open dag 2024. Bekijk hieronder alvast de filmpjes om alvast een indruk te krijgen van het Panora Lyceum, volg ons op onze socials en schrijf je in de voor nieuwsbrief!

Ontdek het Panora Lyceum!

Binnenkort begint voor jou een nieuw avontuur: de middelbare school. Tijd om de wereld te verkennen, je grenzen te verleggen en nieuwe vrienden te maken!

Om de keuze voor een middelbare school zo goed mogelijk te kunnen maken, helpen we je graag op weg. We nemen je mee op ontdekkingstocht door het Panora!

Op onze website kun je al veel informatie vinden over bijvoorbeeld de manier waarop je bij ons leert en de wijze waarop je begeleid wordt. Ontdek meer over het Panora Lyceum via de animatie hiernaast en bekijk onze leerlingengids.

 

 

What's Next

Via What’s Next laten we je kennismaken met alle scholen voor voortgezet onderwijs uit de West-Achterhoek. What’s Next is de gezamenlijke presentatie van alle middelbare scholen in de West-Achterhoek voor leerlingen uit groep 8.

Bekijk hier onze What' Next film van vorig jaar!

Spring de wereld in!

Tijdens de open dagen van dinsdag 17 tot en met zaterdag 21 januari 2023 was er de gelegenheid om het Panora Lyceum te beleven.

Bekijk hier de aftermovie om een indruk te krijgen van onze Open dag!

Aftermovie

Aanmelden

Wil je je graag aanmelden voor het Panora Lyceum? Via je juf of meester krijg je meer informatie over hoe en wanneer je je kan aanmelden.

Woon je ver buiten de regio, neem dan contact op met onze PoVo-coördinator Jorike Greven. Zij helpt je graag verder! 

In het schema hiernaast kun je zien voor welke afdelingen je je kunt aanmelden. Samen met de basisschool kijken we binnen welke afdeling jij het beste kunt starten.

Vragen?

Als je nog vragen hebt, neem dan contact op via info@panoralyceum.nl. We helpen je graag verder! 

Maak ook kennis met de andere scholen van Achterhoek VO

Ga jij volgend schooljaar naar het voortgezet onderwijs? Dan heb je geluk! In de Achterhoek staan meerdere vo-scholen die jou goed voorbereiden op je toekomst. Of je nu van jouw juf of meester het advies hebt gekregen om naar het praktijkonderwijs, vmbo, mavo, havo, atheneum of gymnasium te gaan… Er is genoeg keuze! Via onderstaande link vind je alle informatie over welke leerrichtingen er zijn en maak je kennis met de scholen van Achterhoek VO. Achterin het boekje vind je een overzicht van de open dagen. 

maak kennis!