Schoolleiding

Paddy Harbers

Rector

“Over grenzen heen!”

Ik ben Paddy Harbers, 50 jaar, en geboren en opgegroeid in Doetinchem. Ik ben getrouwd en trotse vader van vier kinderen. Ik houd van gezelligheid en het goede leven. Samen leuke dingen doen en genieten van en met elkaar!

Ik heb ooit voor het onderwijs gekozen omdat ik betekenisvol wil zijn voor leerlingen. Nieuwe dingen ontdekken, leerlingen grenzen laten verleggen en successen laten ervaren vind ik erg belangrijk. Het is mooi als leerlingen in beweging komen en gemotiveerd raken door ons onderwijs! Inmiddels ben ik al meer dan 25 jaar werkzaam in het onderwijs. Ooit gestart als docent Duits, later afdelingsleider, conrector en nu al jaren rector.

Ik ben blij en enthousiast dat ik leiding mag geven aan het Panora Lyceum. Op deze school krijg je alle kans om te groeien. Wij geloven dat iedereen zich wil ontwikkelen, dat je het best leert door jezelf te kunnen zijn én door bewust oog te hebben voor je omgeving. Samen met anderen kom je verder dan je misschien ooit voor mogelijk had gehouden. Door met een open blik te kijken, word je zelfbewust, sociaal bewust en wereldwijs. Dit biedt de leerlingen een sterke basis voor een succesvolle toekomst.

Ongeveer 50 collega’s zijn op dit moment onderwijs voor jou aan het ontwikkelen om in augustus volgend jaar de deuren te openen van het Panora Lyceum. We maken er graag samen met jullie, aanstaande leerlingen van het Panora, een prachtige wereldwijze school van!

Berthe Lies Dijkstra

Afdelingsleider brugklasperiode

“Blijf jezelf, er zijn al genoeg anderen.”

Mijn naam is Berthe Lies Dijkstra, 46 jaar, getrouwd en moeder van een dochter en een zoon van 14 jaar. Ik ben afdelingsleider van het Panora Lyceum voor de brugperiode.

Na mijn middelbare school op de GSGD in Doetinchem heb ik gestudeerd in Nijmegen. Na mijn opleiding heb ik ervaring opgedaan binnen het voortgezet onderwijs (vo), het middelbaar beroepsonderwijs (mbo) én het hoger beroepsonderwijs (hbo). Ik ben ook buiten het onderwijs werkzaam geweest als ICT Consultant en later als projectleider.

Na een aantal jaren begon mijn onderwijshart weer harder te kloppen. Ik keerde terug het onderwijs in als docent economie bij het Rietveld Lyceum. Ik vind het heerlijk om samen met leerlingen te ontdekken. Wie ben je? Wie ben je voor een ander? Maar vooral: wat heb je nodig om het schooljaar/diploma te behalen?

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om naar de sportschool te gaan, vakanties te vieren en af en toe motor te rijden.

Tot ziens op één van de bijeenkomsten van het Panora Lyceum!

Leon Hurkmans

Kwartiermaker

"Het verschil tussen wie je bent en wie je wilt zijn, is wat je doet!"

Mijn naam is Leon Hurkmans en ben kwartiermaker van het Panora Lyceum. Dat wil zeggen dat ik voor twee schooljaren projectconrector ben en er, samen met anderen, voor ga zorgen dat de schoolorganisatie wordt opgebouwd en de deuren van onze school op tijd open kunnen.

Vanaf 2004 woon ik met mijn gezin in Doetinchem. Ik ben getrouwd en heb twee kinderen. Sinds 1990 werk ik in het onderwijs. Eerst als docent bewegingsonderwijs in Den Haag en later als adjunct-directeur, afdelingsleider en conrector.

Ik ben vanaf 2006 werkzaam voor het Ludger College en ben daar conrector organisatie/beheer en PR/communicatie. Dit combineer ik met mijn baan voor het Panora Lyceum.

Ik heb er heel veel zin in om gezamenlijk het Panora Lyceum praktisch en organisatorisch op te bouwen zodat we per augustus 2020 met een fantastisch mooie school kunnen starten waar onze leerlingen modern, eigentijds en kwalitatief goed onderwijs kunnen volgen.