Tweetalig onderwijs

Voor al onze leerlingen

De beste manier om Engels te leren is door naar een Engelstalig land te gaan en daar een tijdje te blijven. Dat kan natuurlijk niet als je naar school moet. Daarom hebben wij een goed alternatief: tweetalig onderwijs voor al onze leerlingen.

Op het Panora Lyceum kunnen leerlingen kiezen voor tweetalig onderwijs, of je nu op mavo, havo, atheneum of het gymnasium zit. Onze tweetalige leerlingen gaan ook op pad, zodat zij zich internationaal kunnen oriënteren.

Kies jij voor tweetalig onderwijs?

Tweetalig onderwijs is voor leerlingen die gemotiveerd zijn om meer uit zichzelf te halen en die het leuk vinden om met de Engelse taal bezig te zijn. Benieuwd of tweetalig onderwijs iets voor jou is? Doe de test op de website van ‘Ik kies tto’ en ontdek of het bij jou past.

Doe de test