OPEN DAG

Open Dag

Open Dag gemist of terugkijken?

Hopelijk heb je met veel plezier onze Open Dag gevolgd! Wij vonden het fijn jullie (online) te mogen ontmoeten. Misschien ben je op slag verliefd geworden op het Panora, of misschien heb je nog twijfels welke school het beste bij je past.

Op deze pagina vind je alle informatie om verder te kunnen. Via de aanmeldingslink die je hebt ontvangen kan je terugkijken op het platform van de Open Dag. Heb je geen link dan kan je deze hier aanvragen. Je ontvangt de link binnen enkele dagen.

Veel plezier en hopelijk zien we je binnenkort op het Panora Lyceum!

Andere vragen

Als je nog vragen hebt, neem dan contact met ons op via info@panoralyceum.nl. We helpen je graag!

Verliefd?

Wat leuk! Wil je je graag aanmelden voor het Panora Lyceum? 

Geef dit dan door aan je juf of meester. Je aanmelding zal in de regel verlopen via hen. Woon je ver buiten de regio, neem dan contact op met onze PoVo-coördinator Carla van Eldik. Zij helpt je graag verder! 

In dit schema kun je zien voor welke afdelingen je je kunt aanmelden. Samen met de basisschool kijken we binnen welke afdeling jij het beste kunt starten.

 

 

 

Heb jij ons Panora magazine al? nee? Vraag deze dan hier aan!

 

Nieuwsbrief

Op de hoogte blijven over hoe wij invulling geven aan eigentijds en betekenisvol onderwijs? Meld je dan hier aan voor onze nieuwsbrief. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn, zullen wij dat met je delen!